Wij wassen met de hand en met osmose water

Wij hebben ervaring en gebruiken bijde methoden voor het wassen van ramen. Glasbewassing is niet alleen het afspoelen van ramen maar ook het schoon achterlaten. Het is belangrijk dat u er lang plezier van kunt houden. Maar wat heeft u nodig: Osmosewater of met de hand?

Glasbewassing met Osmosewater

Er zitten veel voordelen aan het wassen met osmosewater. Heeft u ramen waar die mensen nooit aanraken. Dan is osmosewater de oplossing. Het neemt meer viezigheid mee. Het is sneller. Het is ook vaak veiliger voor ons als glazenwasser. En het is natuurlijk want er zitten geen schoonmaakmiddelen in. Zodat er niks beschadigd word. Als u vieze ramen krijgt van zand dan is het spoelen met osmosewater zeer geschikt. Want met spoelen kan het zand geen schade aan de ruit brengen.

Glasbewassing met de hand

Maar heeft u een winkel of restaurant, dan is het ouderwetse wassen met de hand een geschiktere oplossing. Met de hand worden alle vingerafdrukken beter verwijderd. Hierdoor is er een beter resultaat bij vieze ramen door aanraking. Daarnaast kan het overtollig water worden weggehaald worden voor de veiligheid van klanten of die van u. Het gevaar van natte gladde vloeren is dat u kan uitglijden. Met de hand is er minder water gebruikt en kan dit beter. Verder als uw auto moeilijk te bereike is met de auto dan is dit ook handig, want het is draagbaar en zit nergens aan vast.
Heeft u heel veel klanten over de vloer en zijn de ramen snel vies? Dan kunnen we vaker terug komen zodat u optimaal kunt genieten van uw ramen.glasbewassing met de hand

Waar glasbewassing om draait

Het gaat allemaal om dat uw ramen het schoonst worden. Vandaar dat een offerte op maat erg belangrijk is. En wilt u ook dat er periodiek meer dan alleen de ramen gedaan word. Dat kan allemaal. Bekijk dan onze mogelijkheden met Gevelreiniging. Wij bespreken dit graag met u om tot een overeenkomst te komen. Vul een offerte in met ons contactformulier.
vies raamschoon raam